Objevte Novinky z Nikaraguy: Borůvkový a Ananasový Bombiš! | Cafe Eternity
Nicaragua-La-Bastilla-estate-57-544x544-kopie.jpeg

Objevte Novinky z Nikaraguy: Borůvkový a Ananasový Bombiš!

V naší specializované pražírně kávy se neustále snažíme přinášet vám ty nejzajímavější chutě z celého světa. Tento měsíc jsme nadšeni, že vám můžeme představit dvě nové kávy, které vás svým jedinečným chuťovým profilem přenesou na exotickou farmu v Nikaragui. Přivítejte naše nejnovější přírůstky: Borůvkový Bombiš a Ananasový Bombiš z farmy Hacienda Santa Luz v oblasti Matagalpa!

Nicaragua - Borůvkový Bombiš!!

Tato káva vás okouzlí svým bohatým a komplexním chuťovým profilem, který je jako stvořený pro milovníky ovocných tónů. Borůvkový Bombiš nabízí jedinečnou kombinaci chutí, jako jsou borůvka, meloun, malina, levandule, bonbón, vanilka a máslová. Její intenzita chuti je jemná, což ji činí ideální pro ty, kteří preferují lehčí, ale stále výrazné kávy. Znatelná acidita dodává tomuto nápoji svěžest a živost, kterou si zamilujete.


Nicaragua - Ananasový Bombiš!!

Naše další novinka, Ananasový Bombiš, přináší do vašich šálků slunce střední Ameriky s chutěmi, které připomínají tropické plody a květiny. Tato káva je ideální volbou pro ty, kteří hledají osvěžení a exotické zážitky. Přestože je její chuťový profil odlišný od Borůvkového Bombiše, také nabízí jemnou intenzitu a příjemnou aciditu.


Zajímavosti o farmě Hacienda Santa Luz

Farma Hacienda Santa Luz se nachází v malebné oblasti Matagalpa, která je vyhlášená svými ideálními podmínkami pro pěstování výběrové kávy. Tato oblast se vyznačuje bohatou vulkanickou půdou a mírným klimatem, což přispívá k unikátním chuťovým profilům zdejších káv. Farma se zaměřuje na ekologické pěstování a udržitelnost, což je pro nás důležité a zaručuje, že výsledná káva je nejen lahodná, ale i šetrná k přírodě.


Proč vyzkoušet naše novinky?

Kávy pražíme vždy na objednávku, což zajišťuje maximální čerstvost a plnost chutí. Věříme, že káva je jako chleba – nejlepší je čerstvá. Doporučujeme vychutnat si ji 3-5 dnů po napražení, kdy jsou aromatické látky nejvýraznější.

Nezapomeňte, že kromě čerstvě pražené kávy nabízíme také degustační a dárkové balíčky, předplatné kávy pro firmy i domácnosti a věrnostní slevy až 15 %. Přesvědčte se sami o kvalitě našich produktů a objednejte si některou z našich novinek ještě dnes!


Doufáme, že vás naše nové kávy z Nikaraguy nadchnou stejně jako nás a že si je vychutnáte s každým douškem.


Myslíme si, že vám zachutná i...